Sunset Vale House | WOW Architects


WOW Architects have designed the Sunset Vale House in Singapore:

Sunset Vale was privately commissioned by a Singaporean family and was created on a mutual desire that the landscape would be the primary driving force behind its creation. The client and architect agreed on a design that inverted the typical ‘house in garden’ concept whereby the distinction between interior and landscape is blurred through the creation of multiple levels and the decision to bring the ‘garden in the house’. This working with a landscape philosophy offers a successful design solution to seamless outdoor living in constrained small environments common to Singapore and the greater Asian region.


Don’t forget to follow Archdezart on Facebook + Twitter to get all the latest updates


Did you like this? Share it:

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 − = zero